Elke bedrijfsjurist moet natuurlijk een goede website hebben met voldoende informatie. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! Wij hopen u nu nog beter te kunnen informeren en te overtuigen dat LeQal Advice daadwerkelijk de jurist voor u is. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze vernieuwde dienstenpagina. Hierin staat duidelijk omschreven wat we voor u kunnen betekenen.

Een website is nooit af. De komende weken zullen we dingen toevoegen die voor u van pas kunnen komen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft m.b.t. de website kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

Wij zijn gevestigd in:

Rotterdam

Bel ons op:

06 30518888

Wij zijn open op:

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

LeQal Advice 2021 Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Gemaakt door Rezone Media |