Maandag t/m Zondag: 10:00 t/m 20:00
Rotterdam,Nederland

Over Ons

Ons verhaal

Quincy Vermeulen is oprichter en eigenaar van LeQal Advice. Wat in 2016 is begonnen als een juridisch adviesbureau voor VvE’s, is inmiddels uitgegroeid tot een juridisch adviesbureau met een brede dienstverlening voor uiteenlopende branches. Cliënten in de muziek-, media-, evenementen- en horecabranches gingen u voor en zijn erg te spreken over de dienstverlening van LeQal Advice.

Wij streven naar een maximaal resultaat voor onze cliënten. Dit doen wij door onze cliënten op een persoonlijke manier te adviseren en ondersteunen tijdens juridische processen. Uit onze strafrechtervaring blijkt dat de strafrechtbranche een bepaalde bravoure en gedurfdheid heeft die we in veel andere juridische branches missen. Met onze bravoure en strategie staan wij voor een eenzijdige belangenbehartiging voor onze cliënten, zoals deze wordt gekenmerkt in de internationale strafrechtadvocatuur.

Maar vergeet niet dat wij er ook zijn voor de startende ondernemer. In 2018 is LeQal Advice een samenwerking aangegaan met SpareSpace om startende ondernemers op het gebied van juridische zaken nog beter op weg te helpen. Bekijk voor meer informatie ons starterspakket op onze dienstpagina.

Met onze jonge speelse uitstraling, maar professionele dienstverlening, is het ons doel om ondernemers zo efficiënt mogelijk te helpen. Met onze bereikbaarheid van 7 dagen per week staan we u altijd te woord. We kunnen u nog beter van dienst zijn als we een samenwerking voor langere termijn met elkaar aangaan. Tijdens zo’n samenwerking kunt u van ons verwachten dat we u binnen enkele uren van juridisch advies kunnen voorzien en indien nodig direct extra werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij zijn gevestigd in:

Rotterdam

Bel ons op:

06 30518888

Wij zijn open op:

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

LeQal Advice 2021 Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Gemaakt door Rezone Media |