De uiteenlopende clientèle, voornamelijk bestaande uit startende ondernemers, MKB, en VvE besturen behoeven allen een specifieke juridische aanpak. Uit ervaring blijkt dat zowel de belangen als de beschikbare honoraria zeer uiteenlopen. Om elke cliënt van juridisch advies te kunnen voorzien, vindt LeQal Advice het belangrijk om gespecificeerd op uw juridische traject passende voorwaarden overeen te komen.

Intakegesprek
LeQal Advice biedt de mogelijkheid van een gratis intakegesprek waarin wordt onderzocht of en onder welke voorwaarden bijstand kan worden verleend. Tijdens dit gesprek wordt uw zaak uitvoerig besproken en krijgt u de mogelijkheid uw wensen betreffende de samenwerking en uitkomst uit te spreken. Daarnaast wordt afgesproken of er op basis van een uurtarief wordt gewerkt of op basis van een zogenoemde fixed fee (vaste prijsafspraak). Als overeenstemming is bereikt, ontvangt u een opdrachtbevestiging met de daarin overeengekomen bepalingen en een beknopte samenvatting van het voorgaande gesprek.

Voor het aanvragen van het intakegesprek kunt u het contactformulier invullen.

Tarieven
LeQal Advice werkt in beginsel op basis van een vast uurtarief van €100,00 exclusief btw. Daarnaast biedt LeQal Advice de mogelijkheid van een zogenoemde fixed fee aan.

Wij zijn gevestigd in:

Rotterdam

Bel ons op:

06 30518888

Wij zijn open op:

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

LeQal Advice 2021 Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Gemaakt door Rezone Media |