Maandag t/m Zondag: 10:00 t/m 20:00
Rotterdam,Nederland

MKB

MKB

“Gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen”

Onder het midden- en klein bedrijf vallen 99% van alle fulltime-ondernemingen in Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Deze sector draagt bij aan een grote toegevoegde waarde voor de economie en draagt zorg voor 70% van de werkgelegenheid.

U bevindt zich in een grote en belangrijke sector van de Nederlandse economie. Dat u hier deel van uitmaakt, levert u grote voordelen op. Naast de voordelen heeft u zich ook te realiseren dat u te maken heeft met concurrentie en andere factoren die u als onderneming nadelige gevolgen op kunnen leveren.

Uit ervaring blijkt dat u bent gebaat bij specialisten die uw belangen op een persoonlijke en zakelijke manier behartigen in plaats van u te registreren als dossiernummer.

Wat kan LeQal Advice voor u betekenen?

LeQal Advice is gespecialiseerd in het adviseren en het begeleiden van het MKB tijdens juridische trajecten. Door de enkelzijdige belangenbehartiging en de verdieping in de details van uw bedrijf, kunt u in samenspraak met de adviseurs een passende strategie bepalen. In deze strategie wordt in tegenstelling tot de andere clientèle niet alleen aan uw principes gedacht, maar voornamelijk aan de belangen van uw onderneming. Helaas is het in de praktijk niet altijd zo dat gelijk hebben ook gelijk krijgen betekent. Wanneer u zich dit realiseert en samen met de adviseurs een passende strategie ontwikkelt, komt dit niet alleen ten goede van uw onderneming, maar creëert dit ook een grote voorsprong op uw concurrenten.

Bent u geïnteresseerd in juridisch adviseurs functionerend als uw eigen bedrijfsjuristen en wilt u gebruik maken van een gratis intakegesprek? Vult u dan het contactformulier in.

Wij zijn gevestigd in:

Rotterdam

Bel ons op:

06 30518888

Wij zijn open op:

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

LeQal Advice 2021 Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Gemaakt door Rezone Media |